Torbalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Erdem Sökmen, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği programda ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Buluşma, samimi bir ortamda Buba Cafe’de gerçekleştirildi.
PROGRAMDA konuşan Sökmen, muhtarların toplumun en önemli paydaşlarından biri olduğunu vurguladı. Sökmen, “Halkımızın ve esnafımızın dert ortağı olan muhtarlarımızın ne kadar kutlu bir görevi gönüllü yaptıklarının farkındayız. Onları örnek alıyor, biz de çıktığımız bu kutlu yolda muhtarlarımızın tecrübelerinden, birikimlerinden faydalanıyor, istişare ediyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
“GÖREVE GELDİKTEN SONRA DA MUHTARLARLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM”
MUHTARLARLA fikir alışverişinde bulunarak esnafın sorunlarını ve mahallelerin ihtiyaçlarını dinleyen Erdem Sökmen, hedeflerinin sadece seçim sürecinde değil, göreve geldikten sonra da muhtarlarla iş birliği içinde çalışmak olduğunu belirtti.
SÖKMEN, “Torbalı’nın geleceğini esnafımızla, sanatkârımızla, muhtarlarımızla birlikte inşa edeceğiz.” diyerek birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.















