SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erdal Hoca, İzmir Kamp ve Karavan Derneği Başkanı oldu

Bu haber 27 Ocak 2023 - 0:48 'de eklendi.

İzmir Kamp ve Karavan Derneği geçtiğimiz hafta sonu yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti.

YAPILAN genel kurulun ardından Torbalı halkının yakından tanıdığı başarılı eğitimci Altın Çocuk Anaokulunun Kurucusu Erdal Altın dernek başkanlığına seçildi.

2008 yılında İzmir’de kampçılığı ve karavancılığı teşvik etmek, geliştirmek amacıyla kurulan İzmir Kamp ve Karavan Derneği yeni yönetimini belirledi.

AKTİF ÇALIŞMALARA İMZA ATACAK

YAPILAN genel kurulun ardından dernek yönetimi görev dağılımını gerçekleştirecek. Erdal Altın, kendisini bu göreve layık gören dernek üyelerine teşekkür etti. Derneğin daha aktif çalışmalara imza atması için var gücüyle çalışacağını kaydetti.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ BELLİ OLDU

YAPILAN İKKD Olağan Genel Kurul toplantısında; yönetime seçilen asil üyeler Erdal Altın, Ömür Durukan, Doğan Mustafa Yokuş, Aykut Karabulut ve Ahmet Ötün oldu. UKKF’de İzmir Kamp ve Karavan Derneği’ni temsil etmek üzere 6. delege olarak ise Atilla Savaşçı seçildi. Öte yandan Denetim Kurulu Başkanlığına Arzu Kocabıyık, Denetim Kurulu Üyeliğine ise İ. Erhan Altaş ve Gamze Merttürk seçildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.