SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erasmus+ kapsamında proje ortaklarını misafir ediyorlar

Bu haber 14 Mart 2023 - 22:05 'de eklendi.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından desteklenen Erasmus+ projesi kapsamında Pamukyazı Tamsa Seramik Fabrikası A.Ş. İlkokulu bu hafta proje ortaklarını misafir ediyor.

‘BAŞARILI Öğrenciler İçin Yaratıcı Öğrenme ve Sürdürülebilir Kalkınma Becerileri’ (C.L.A.S.S.) isimli proje İrlanda, Yunanistan, Portekiz, İtalya, Romanya ve Türkiye’nin ortaklığıyla sürdürülüyor.

FARKINDALIK KAZANDIRILMASI HEDEFLENİYOR

BU projeyle yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerinin geliştirilmesi ile sürdürülebilirlik konusunda farkındalık kazandırılması hedefleniyor.

SOSYAL, KÜLTÜREL VE EĞİTSEL ETKİNLİKLERE KATILACAKLAR

TÜRKİYE, 5. proje hareketliliğine ev sahipliği yapıyor. Hafta boyunca farklı ülkelerden gelen ortaklar sosyal, kültürel ve eğitsel etkinliklere katılacaklar. Yapılan açıklamada, ‘Proje kapsamında yurtdışından yabancı öğretmenleri misafir ediyor, çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmek istiyoruz’ şeklinde ifadelere yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.