SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Epilasia’dan sevgililer gününe özel dev kampanya

Bu haber 07 Ocak 2023 - 0:33 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde hizmet veren Epilasia Güzellik Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir kampanya başlattı. Deneyimli işletme 3 bölge lazer epilasyonun fiyatını 2.500 TL’ye çekti.

TORBALI SGK karşısında bulunan mekânında hizmet veren Epilasia, eşine veya sevgilisine güzellik hediye etmek isteyenlerin de adresi olacak. Bu özel günde lazer epilasyon hediye etmek isteyenlere büyük indirim sağlayacak. Üç bölge lazer epilasyon sadece 2.500 TL fiyat belirleyen Epilasia’nın kampanyasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

‘ALDIĞIMIZ SONUÇLAR, YAPTIĞIMIZ İÇİN BAŞARISINI VE KALİTESİNİ GÖSTERMEKTEDİR’

2 YILLIK tecrübesi bulunan Güzellik Uzmanı Özlem Çelik tarafından yapılan işlemlerden yüzde 100 sonuç aldıklarını anlatarak, “Uzmanlık belgelerim ile hedefim mutlu müşteriler kazanmak. Şimdiye kadar yaptığımız lazer epilasyon uygulamalarında büyük memnuniyetler sağladık. Aldığımız sonuçlar, yaptığımız için başarısını ve kalitesini göstermektedir. Değerli Torbalı halkını ücretsiz deneme seanslarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
nemine deniz7 Ocak 2023 / 10:46Cevapla

laser epilasyonu cilt doktorlarının yapması gerekiyor.. bunlar nasıl yapabiliyor hem de reklam yapıyorlar..