SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Epilasia Güzellik Merkezi Torbalı’da fark yaratmaya devam ediyor

Bu haber 22 Ekim 2021 - 23:56 'de eklendi.

Ünlülerin Saç Tasarım Ustası Tatar Osman Epilasia Güzellik Merkezinde Torbalı halkına alışılmışın dışında kaliteli hizmetler vermeye devam ediyor.

TORBALI’DA hem erkeklere hem bayanlara ayrı ayrı şık ve hijyenle donatılmış salonlarda güzellik hizmeti veren Epilasia Güzellik Merkezi, ilçede alanında tek merkez olarak faaliyet gösteriyor. Erkeklerin yanı sıra bayanlara da güzellik hizmeti sunan merkez hakkında bilgi veren Cüneyt Çetin, “Torbalı’da bir ilki gerçekleştirerek Erkeklerin başta saç tasarımı olmak üzere; manikür, pedikür, batık tırnak, cilt bakımı, buz başlık lazer epilasyon, zayıflama hizmetlerini sunuyoruz. Yani erkek bakımına dair her türlü hizmeti deneyimli çalışanlarımız ile piyasanın en kaliteli ürünlerini kullanarak hizmet veriyoruz. Dağılsınlar açıldığımız günden bu yana Torbalı halkının takdir ve desteklerini hep gördüklerini, gelen olumlu görüşler ile de ayrıca motive oluyoruz dedi.

ÇETİN ayrıca, Torbalı’da kimsede bulunmayan Çocuklara özel Saç Tıraş Odasına sahip olan merkezimizde yavrularımız için traşı eğlenceli duruma getirmeyi hedeflediklerini, gelen ebeveynlerden de olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Bayan müşterilerimiz için ayrı bir girişimiz bulunmaktadır ve kesinlikle erkek müşterilerimiz ile karşılaşmadan bayan Salonumuzda güzellik ve bakım hizmetlerini yine deneyimli çalışan arkadaşlarımızdan almaktadırlar dedi.

GEÇTİĞİMİZ Nisan ayından bu yana Torbalı’daki Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı (SGK karşı çaprazı) hizmet veren salonda görevli erkek kuaförü ise ünlü isimlerin kuaförü olarak da biliniyor. Geçmiş yıllarda Galatasaray Futbol takımı oyuncuları başta olmak üzere bir çok ünlünün kuaförlüğünü de yapan Tatar Osman bilgi ve deneyimini değerli Torbalı halkına hizmet vererek kullanacağını belirtti.

EPİLASİA Güzellik Merkezi, kampanyalarını takip etmek isteyenler için (epilasia_guzellik) İnstagram hesabından takip edebilir ve 0 552 782 43 46 telefon ile whatsapp numaralardan ulaşılabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.