SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pazarcılar ‘sahte para’ ile kandırılmaya çalışılıyor

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 23:33 'de eklendi.

Torbalı’da son günlerde sahte para vakaları artmaya başladı. Özellikle marketlerde ve pazarlarda yaşanan olay esnafı zor durumda bırakıyor.

KALPAZANLAR, son dönemde Torbalı’yı mesken edinmiş durumda. 100 TL’lik sahte paralarla yapılan alışverişler esnafı mağdur ediyor. Torbalı’da özellikle Perşembe günü kurulan semt pazarını fırsat bilen kişiler sahte paralarını pazar ve civardaki esnaflara veriyor.

DEFALARCA kendisine sahte para geldiğini ifade eden bir pazarcı, paranın sahte olduğunu nasıl anladığını anlattı; “Paranın üzerindeki seri numarasındaki renk tonu, paranın rengindeki hafif koyuluktan paranın sahte olduğu anlaşılır. Sahte paralar işlerimizdeki hevesi kırıyor. Defalarca 100 liralık banknot elime geçti. İyice incelediğimde sahte olduğunu anladım ama yoğun bir ana denk gelse kandırılacaktım” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.