SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

En özel ödül onlardan…

Bu haber 12 Nisan 2023 - 7:00 'de eklendi.

Halk Oyunları, Basketbol ve Zeka Oyunları Turnuvaları gibi çeşitli dallarda derece elden eden öğrenciler Torbalı’ya ciddi bir gurur yaşatırken; bu kez de farklı spor dallarında elde edilen dereceler epeyce özel hissettirdi.

TORBALI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan derece alan takım ve öğrenciler arka arka gündeme gelmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının özel eğitim öğrencilerine yönelik düzenlemiş olduğu İzmir İl Şampiyonasına, Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Ortaokulu özel eğitim öğrencileri katıldı. Beden Eğitimi Volkan Kaya koordinesinde rehberlik edilen öğrenciler, Özel Eğitim Öğretmeni Seda DERİN refakatinde yarışmaya katılarak yüzleri güldüren kalpleri ısıtan derecelerle döndü.

EN ÖZEL ÖDÜL ONLARDAN

KOŞU alanında Bünyamin Demirtaş 400 metre ve 300 metre kategorisinde il birincisi olurken; Muhammed Aydemir aynı 400 metre kategorisinde 3. olurken  300 metre de 4. oldu. Muhammed Aydemir isimli öğrenci ise masa tenisi alanında il ikincisi oldu. Gülle atma kategorisinde Yakup Erdem isimli öğrenci 69 metre derecesi ile İl birincisi oldu. Dereceye giren Öğrencilerden Bünyamin Demirtaş ve Yakup Erdem, Konya’da yapılacak Özel Eğitim Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.