SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

En mutlu anları ölümsüzleştiriyorlar

Bu haber 08 Kasım 2022 - 0:37 'de eklendi.

Torbalı’da sektöre farklılık kazandıran Foto Caner’in sahibi Gürhan Can, “Fotoğrafçılık her geçen gün teknoloji ile birlikte kendisini yeniliyor. Biz de mümkün olduğunda teknolojiyi yakından takip etmeye çalışıyoruz” dedi.

STÜDYO çekimlerinin yanı sıra vesikalık, mezuniyet fotoğrafları için de müşterilerini beklediğini söyleyen Gürhan Can, “Geçtiğimiz yıllarda çıkan yasa ile birlikte ehliyet ve kimlikler yenilenmeye devam ediyor. Yeni ehliyet ve kimlikler AB yasalarına uygun hazırlandığı için fotoğrafları da farklı oluyor. Yeni kimliklerde biyometrik fotoğraflar kullanılıyor. Torbalı’da da kimliklerin değiştirilmesi için müracaatlar devam ediyor. Ehliyet, pasaport ve kimlikler için vesikalık fotoğraf çekimi için her zaman hazırız” dedi.

CAN: FOTOGRAFÇILIK AŞK İŞİDİR

CUMHURİYETİN ilan edilmesinden kısa bir süre sonra tanınmış fotoğraf ustası Ali Can tarafından kurulan ve günümüze kadar faaliyetini sürdüren Foto Caner’in şimdiki temsilcisi Gürhan Can, ailesi ile birlikte verdiği kaliteli hizmetle adlarından söz ettiriyor. Torbalı’da birçok ilke imza atan Foto Caner, ilk fotokopi makinesi, video kamera çekimi, renkli fotoğraf baskısı gibi birçok ilki gerçekleştirdi. Mesleğe babası Kayahan Can’ın yanında 7 yaşında başladığını belirten Gürhan Can, eskiye dair bazı anılarını paylaştı.1935 yılında temelleri atılan Foto Caner, o günden bugüne kadar ilçe halkına kaliteli hizmet vermeyi kendine ilke edinen işletmeler arasında bulunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.