SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

EN LEZZETLİ, EN HESAPLI ET AKAR KASAP’TA

Bu haber 13 Nisan 2024 - 9:21 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Akar Kasap’ta satılan ürünler piyasa fiyatının altında müşteriye sunuluyor. 30 yıllık kasap olan Fikri Akar’ın işlettiği Akar Kasap, etsever ailelerin buluşma noktası oldu.

LEZİZ ve taze et almak isteyen Torbalılılar Akar Kasap’ı tercih ediyor. Hijyen ve kaliteye önem veren işletmede, kendi çiftliğinden organik ortamda yetiştirdiği hayvanların etlerini satışa sunuluyor. Aynı zamanda en iyi kalitedeki etleri çok uygun fiyatlarla satıyor. Kaliteden taviz vermediklerini dile getiren işletmeci Akar, “Kaliteli etlerimiz ve verdiğimiz hizmetten dolayı Torbalı’da en iyi kasap olduk” diye konuştu.

TÜM et ürünleri ve çeşitlerinin satışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Fikri Akar, “İşlenmiş İstanbul pirzola, köfte çeşitleri, çöp şiş etleri, külbastı, kendi yaptıkları sucuk ürünleri, süt kuzu ve süt dana etleri gibi tüm special et çeşitlerini müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca piyasaya göre en uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz. Biz halkımız için kar oranımızdan fedakarlık yapıp daha uygun fiyata satıyoruz” dedi. Müşterilerin istediği şekilde etleri işleyip satışını yaptıklarını belirten Fikri Akar, “Kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanları, veteriner kontrolünde etleri kesip, müşterinin isteği doğrultusunda işletip satıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.