SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

En iyilerin adresi: ‘Sultan Organizasyon’

Bu haber 16 Ocak 2022 - 22:05 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren Sultan Organizasyon firması düğün, nişan, doğum günü, kına, açılış, parti organizasyonlarında profesyonel hizmet veriyor

İŞİNE vermiş olduğumuz önemle, organizasyon hizmetlerini kusursuz olarak gerçekleştiren deneyimli firma 20 yıldır ilçede faaliyet gösteriyor. Hem kurumsal hem de kişisel tüm organizasyon hizmetlerini uzman ekibi ile elinden gelenin en iyisi ile yapmaya çalışan Sultan Organizasyon’un sahibi Serkan Dedeoğlu, “Verdiğimiz profesyonel hizmetler sonucu tercih edilen, organizasyon alanında aranılan bir firma haline geldik. Profesyonel ruh ile heyecanıyla, işlere imzasını atan bir etkinlik yönetimi ve organizasyon şirketiyiz.

KALİTELİ, titiz, dikkatli, amaca en uygun ve ekonomik, farklı içeriğe sahip paket programlar ile ihtiyaçlarınıza uygun çözümleri üreterek, müşterilerimizi en iyi şekilde memnun etmeye çalışıyoruz.

EN özel günlerinizde, Sultan Organizasyon firması olarak, engin tecrübemiz ve profesyonel ekibimizle, en iyiyi sunmaya çalışıyoruz. Sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuzdur. Her türlü organizasyonlarınızı şansa bırakmayın bize bırakın” diye konuştu.

Serkan Dedeoğlu İletişim: 0 507 692 67 11

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.