SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

En çok hasta kabulü, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yaptı

Bu haber 23 Haziran 2022 - 3:06 'de eklendi.

Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi,  İzmir çapında hekim başına en çok hasta kabul eden hastane oldu.

Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi, şuanda İzmir’de hekim başına en çok hasta kabul eden hastane konumunda. Sağlık Bakanlığı’nın talimatlarına göre diş hastanelerinde iki hasta arasında yarım saat ara verilmek durumunda.

BU nedenle 40 ila 60 dakikada bir hasta kabulü yapılabiliyor. İzmir’deki diş hastanelerinde hekim başına ortalama 7-8 hasta kabulü yapılırken, Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi’nde hekim başına 16 hasta kabulü yapılıyor. Günde 150 ila 200 muayene gerçekleştirilirken, bazı vatandaşlar şikayetlerini dile getirmişti.

GECE ACİL NÖBETLERİ DEVAM EDİYOR

Torbalı Diş Hastanesinde filyasyonda görevlendirilmiş 6 hekimi ile kadrosu azalmış olmasına rağmen hekimler fedakarlık arz ederek gece acil nöbetlerine devam ediyor. Takdir edilen bu davranış, doktorların fedakarlığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.