SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emrullah Hoca’dan iyi haber var!

Bu haber 09 Şubat 2022 - 4:40 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve bugüne kadar sayısız ameliyata imza atan Genel Cerrah Op. Dr. Emrullah Hekimsoy beyin kanaması geçirmişti. Hekimsoy’un hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

AMELİYAT yaptığı sırada fenalaşan ve beyninde pıhtı atan Hekimsoy’un hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Torbalı Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen başarılı doktorun buradaki tedavisi iyiye gidiyor.

AYNI hastanede 25 yıl birlikte görev yaptığı Suat Aykol, “Op.Dr.Emrullah beyin herkese selamları var. Dua ve de iyi niyetlerini gönderen herkese sevgilerini sunuyor.

TORBALI Devlet Hastanesi’nde 25 yıldır beraber görev yapığım, abim gibi sevdiğim, derdimize derman olan Op.Dr.Emrullah Hekimsoy, hastasını ameliyat ettiği sırada beyin kanaması geçirerek rahatsızlandı.

RABBİM tüm dualarımız hocamız ve şifa bekleyen hastalar için dua edelim. Rabbim Acil şifalar versin” paylaşımında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.