SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emre Toğrul mide ameliyatı oldu, sağlık durumu iyi…

Bu haber 30 Temmuz 2021 - 2:50 'de eklendi.

Fazla kiloları ile başı dertte olan Torbalı’nın genç iş insanlarından Emre Toğrul, son olarak yaşadığı mide rahatsızlıkları sonrası ameliyat masasına yattı.

İSTANBUL’DA bulunan Özel Ethica Hastanesi’nde mide operasyonu geçiren Toğrul’un ameliyatı yaklaşık 3 saat sürdü. Oldukça başarılı geçtiği açıklanan ameliyat sonrası açıklama yapan genç iş insanı Emre Toğrul, “Yoğun mide bulantısı ve kusma şikayeti ile geldiğim hastanede 3 saat süren bir operasyon geçirdim.

OPERASYON sonrası ufak-tefek ağrılarım dışında oldukça iyiyim. Bu süreçte beni arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm eş dost ve sevenlerime teşekkür ediyorum. En kısa sürede sağlığıma kavuşarak tekrar aranıza dönmeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.