SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emrah ve Erkan Bayan Kuaförü’ne görkemli açılış

Bu haber 29 Kasım 2022 - 23:25 'de eklendi.

20 yılı aşkın süredir Torbalı piyasasında bayan kuaförlüğü yapan iki kardeşin açtığı mekan büyük ilgi görecek. Deneyimli kardeşlerin işletmesi dün yapılan görkemli açılış töreniyle hizmet hayatına ‘merhaba’ dedi.

ERTUĞRUL Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Ertuğrul Dörtyol mevkiinde hizmete giren Emrah ve Erkan Bayan Kuaförü’nün resmi açılışı yapıldı. Çiçeği burnunda işletmenin açılış kurdelesini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Gülcü, İlçe Emniyet Müdürü Murat Muhittin Yener, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ve AK Parti Milletvekili Atilla Kaya’nın eşi Pınar Çağlar Kaya kesti.

TÜM KUAFÖRLÜK İŞLEMLERİ YAPILACAK

3 KATLI olan 650 metrekarelik işletmede saç kesim, saç boya, omre, gelinbaşı, manikür-pedikür gibi alanına giren tüm işlemler yapılacak. İşletmede 5 personel görev alacak.

‘TÜM BAYANLARI BEKLİYORUZ’

YILLARDIR ilçedeki bayan kuaförlerinde ortak olarak mekânlarda çalışan Emrah ve Erkan Karakaya kardeşler, ilçeye böylesine lüks, modern bir kuaför kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, tüm Torbalılı bayanları mekanlarına beklediklerini dile getirdiler

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.