SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emniyetin ihtiyaçlarını karşılayan dernek genel kurula gitti

Bu haber 09 Aralık 2022 - 2:16 'de eklendi.

Bir süredir pandemi nedeniyle genel kurulunu yapamayan Torbalı Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği’nde yönetim belli oldu. Önceki gün yapılan genel kurulda mevcut yönetim tekrar göreve seçildi.

İKİ yılda bir defa genel kurul yapması gereken Torbalı Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği, pandemi nedeniyle yapamadığı kongresini nihayet gerçekleştirdi. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen genel kurula üyelerin büyük çoğunluğu katıldı. Mevcut yönetimin tek liste ile yer aldığı seçimde Emin Ercan Dülgerbaki önderliğindeki yönetim tekrar göreve seçildi.

MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN dolayı Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’e teşekkür eden Torbalı Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Emin Ercan Dülgerbaki’nin listesinde Ata Çatalkaya, Osman Çakmak, Ersin Kıraş ve Halis Düzgün yer alıyor.

DERNEĞİ amacı ise toplanan bağışlarla emniyet güçlerinin araç gereç ve tüm ihtiyaçlarını karşılamak olduğu belirtildi. Dernek Başkanı Emin Ercan Dülgerbaki, “İlçe Emniyet Müdürümüz ve emeği geçen emniyet teşkilatındaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.