SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emlak sektöründe güçlerini birleştirdiler

Bu haber 06 Kasım 2021 - 23:36 'de eklendi.

Torbalı’da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Alfa İnşaat ve emlak sektörünün parlayan yıldızı Egeland Emlak güçlerini birleştirdi

TORBALI’DA inşaat alanındaki tecrübesi ile öne çıkan Alfa İnşaat ve emlak sektörünün parlayan yıldızı olan Egeland Emlak güçlerini birleştirdi. Ertuğrul Mahallesi’nde hizmet veren Alfa İnşaat & Egeland Emlak Torbalı halkına hizmet vermeye devam edecekler. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi ev sahibi yapan Musa Birtane, Halil Karataş ve Fatma Karataş sektörün nabzını tutmaya devam edecekler.

BELGELİ ÇALIŞAN SAYILI FİRMALARDAN

SAHİP oldukları Taşınmaz Ticaret Yetki Belgesi, Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Emlak Danışmanlığı Belgesi ile Torbalı’da belgeli çalışan sayılı firmalardan olan Alfa İnşaat & Egeland Emlak deneyim ve tecrübeleri ile müşterilerine hizmet veriyorlar.

HER BÜTÇEYE UYGUN YATIRIM FIRSATLARI

MÜŞTERİLERİNİN her ihtiyacına yönelik ellerinde farklı seçenekler olduğunu belirten Alfa İnşaat & Egeland Emlak yetkilisi Musa Birtane, “Ev, arsa, tarla, işyeri gibi müşterilerimizin her ihtiyacına yönelik elimizde farklı yatırım seçenekleri bulunuyor. Konut ihtiyacı bulunan, yatırım yapmak isteyen, yada elindeki gayrimenkulü değerlendirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı irtibat ofisimize davet ediyoruz. Alanında uzman ve resmi belgeli ekip arkadaşlarımızla müşterilerimize kazanç sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.