SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emir ile Yeşim dünyaevine girecek

Bu haber 01 Haziran 2021 - 23:26 'de eklendi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın Haziran ayında uygulanacak ‘kademeli normalleşme’yi duyurması sonrası düğün ve nikahlara ilişkin detaylar da belli oldu. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeyle koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan düğünlerin kuralları belirlendi. Genelgeye göre 1 Haziran itibariyle düğünler yapılabilecek. Yiyecek-içecek ikramı yapılamayacak ve en fazla 100 davetliye izin verilecek.

HÜSEYİN BAYRAK’IN OĞLU EVLENİYOR

BU kapsamda Torbalı’daki ilk düğünlerden biri de Düş Bahçesi Düğün Salonu’nda önümüzdeki hafta Çarşamba günü yapılacak. Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Pizza Tomato’nun sahibi olan Hüseyin Bayrak’ın oğlu Emir ile Yeşim Cantak 9 Haziran 2021 Çarşamba günü dünyaevine girecek. Damadın babası Hüseyin Bayrak, “Pandemi dönemi nedeniyle ertelediğimiz düğün törenimizi nihayetinde yapacağız. Düğün törenimizde değerli dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.