SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şiir yarışmasında dereceye giremedi ama başarısı gururlandırdı

Bu haber 17 Eylül 2022 - 23:18 'de eklendi.

Uluslararası düzenlenen Büyük Taarruz’un 100. Yılına Ahde Vefa Şiir Yarışması’na Torbalı’dan katılan eğitimci ön elemeye tabi oldu. Genç öğretmenin hazırladığı şiir Ağustos ayında yayınlanan Kültür Çağlayanı adlı dergide yayınlandı.

MUSTAFA Eser İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Emine Çelik, düzenlenen yarışmada ön elemeye tabi oldu. Ancak dereceye giremedi. Buna rağmen Emine Öğretmenin yazdığı şiir, eğitim-kültür-sanat edebiyat ve halkbilimi dergisi olan Kültür Çağlayanı adlı derginin Ağustos sayısında yayınlandı.

EMİNE ÖĞRETMENİN BAŞARISI TAKDİR TOPLADI

DÜZENLENEN yarışmanın amacı ise, ‘Büyük Taarruz Kocatepe’nin Türk tarihi açısından önemini ve Türk ordusunun zaferini vurgulamak’ olarak açıklandı. Büyük Taarruz Afyonkarahisar Kocatepe’yi şiir diliyle ifade etmek amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan Emine öğretmenin başarısı ise takdir topladı.

‘KOCATEPE’NİN TARİHİNE KATKIDA BULUNMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM’

2 YIL önce yazdığı iki tane şiirinin antolojiye dahil olduğunu anlatan Çelik, “Geçtiğimiz Nisan ayındaki ara tatilde, yarışma ilanını görünce katılmaya karar verdim ve bir haftada şiirimi oluşturdum. Yarışma şartnamesine uygun 11’li hece ölçüsü ile şiirimi mail yoluyla gönderdim. Şiirim ön elemeye tabi oldu, fakat dereceye giremese de Kocatepe’nin tarihine katkıda bulunması için elimden geleni yaptım. Ünlü bir dergide yayınlanması da benim için büyük sürpriz oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Emine ÇELİK22 Eylül 2022 / 13:32Cevapla

Teşekkür ederim,Semra Semra Ablacım,Munise ablacım💐🌷 😊

Emine ÇELİK22 Eylül 2022 / 13:35Cevapla

Teşekkür ederim gün hakedenlerin olsun….Munise ablacım Semra ablacım🌷🌼🌷