SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Metroseksüel Erkekler

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 1:20 'de eklendi.

Torbalı’nın hemen hemen her mahallesinde bulunan ve erkeklere de hizmet veren güzellik merkezleri, ilçenin metroseksüel erkeklerine hizmet veriyor. Erkekler, genellikle sırt ve göğüs kıllarından kurtulmak istiyor.

‘ERKEK adam kaşlarının ortasını almaz’, ‘Erkek adam bakım yapmaz’ dedikleri zamanları çoktan geride bıraktık. Artık erkekler kendilerine bakıyor. Yüz kremi de kullanıyorlar, epilasyon da yaptırıyorlar. Son dönemlerde Türk erkekleri arasında epilasyonda ciddi bir artış olurken, erkeklerin en çok sırt, elmacık kemiği, boyun ve enselerine epilasyon yaptığı öğrenildi.

TORBALI’DA hizmet veren kadın-erkek güzellik merkezleri bey müşterilerden de yoğun ilgi görüyor. İlçedeki metroseksüel erkekler, vücutlarında istemedikleri kıllardan kurtulmak için soluğu güzellik merkezinde alıyor. İşletme sahipleri, son yıllarda Torbalı’da erkekler arasında laser epilasyonun arttığını, özellikle göğüs ve sırtlardaki kılların alındığını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.