SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emekli polis Şahin Ülkü, son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber 13 Nisan 2022 - 1:07 'de eklendi.

Uzun yıllar Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan, herkesin ‘Şahin Abisi’ olan emekli polis memuru Şahin Ülkü hayatını kaybetti.

BİR süredir kanser tedavisi gören Şahin Ülkü’nün ölümü ilçede yasa neden oldu. Emekli olduktan sonra Torbalı’dan ayrılmayan ve Torbalı Mahallesi’nin bir sakini olarak yaşamını sürdüren Şahin Ülkü bugün memleketi Tokat’a bağlı Almus ilçesinin Kınık köyünde defnedilecek.

MERHUM için dün Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cem Evi’nde cenaze töreni yapıldı. Törende duygusal anlar yaşanırken, ilçede omuz omuza birlikte görev yaptığı arkadaşları da katıldı.

ÖZELLİKLE silah arkadaşları gelen acı haberle yıkılırken, Torbalı’daki pek çok kişi acısını sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

BİZ de Yerel Torbalı ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, arkadaşlarına ve sevenlerine ise başsağlığı dileriz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.