SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emekli olan ameliyathane hemşiresine plaket verildi

Bu haber 16 Ocak 2024 - 23:23 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde 37 yıldır görev yapan ve emekli olan Ameliyathane Hemşiresi Fatma Güngör’e plaket ve çiçek verildi.

TORBALI Devlet Hastanesi’nde 37 yıl görev yapan başarılı hemşire Fatma Güngör, emekli oldu. Ameliyathane Hemşiresi olarak görev yapan başarılı hemşireye arkadaşları ise veda töreni düzenledi. Torbalı’da binlerce vatandaşa hizmet eden Güngör’e Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Miraç Çavdar hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

HASTANENİN sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Hastanemizde 37 yıldır görev yapan ve emeklilik dolayısıyla hastanemizden ayrılan Ameliyathane Hemşiresi Fatma Güngör’e Başhekimimiz Dr. Miraç Çavdar ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sinem Öztik tarafından başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı çiçek ve plaket takdim edildi. Hemşiremize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.