SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emekli öğretmenle, yüksek lisans mezunu oğlu tekel market açtı

Bu haber 15 Haziran 2021 - 23:57 'de eklendi.

ÜLKEDEKİ her 5 üniversite mezunundan 1’i ne çalışıyor ne de iş arıyor. Diploma için hayaller kuran, ter döken, masraf yapan yüz binlerce üniversitelinin iş bulma ümidi dahi yok. 2005’te 22 bin olan ‘iş bulma ümidi kalmadığı için iş aramayan üniversite mezunu’ sayısı bugün 17 ilin nüfusunu geride bırakarak 272 bine çıkmış durumda. Bu kişilerin sayısında son 1 yıldaki artış oranı yüzde 149… Torbalı’da da bu durum üniversite yüksek lisans mezunu bir genci farklı bir işe yöneltti. Emekli öğretmen anne ve babanın oğlu olan Uğur Şahin, Tepeköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde market ve tekel bayi açtı.

ŞAHİNLER TEKEL MARKET AÇILDI

YAŞAR Üniversitesi İletişim Yüksek Lisans mezunu olan Uğur Şahin, yıllarca okuduğu üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayınca, ailesinin de desteğiyle çok farklı bir sektöre girdi. Bölgesinde bulunmayan ve bulunduğu yerin ihtiyacı olan bir işyerini açan Şahin, “Üniversitenin ardından iş bulamayınca memleketim olan Torbalı’ya geri döndüm. Ailem ile birlikte ne ve nerede yapacağımıza karar verdikten sonra adımı attık. Ve kısa sürede Şahinler Tekel Market’i faaliyete geçirdik” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘TORBALI’DA BU KALİTEDE BAŞKA YER YOK’

“TORBALI’DA bu kalitede başka yer yok. Çok masraf yaptık ama Torbalı halkına layık bir işletme oldu” diye sözlerine devam eden Uğur Şahin, emekli öğretmen olan Güllü Şahin ile Murat Şahin’in oğlu… Yeni açılan Şahinler Tekel Market’te tekel tütün ve alkol çeşitlerinin yanı sıra, Tire Koop ile Kiraz İğdeli Koop’un süt ürünleri, ülker ürünleri, soğuk içecekleriMira Kuruyemiş’in uygun fiyatlı çerez çeşitleri satılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.