SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emekli Başkomser memleketi Torbalı’ya defnedildi

Bu haber 15 Mart 2022 - 0:33 'de eklendi.

74 yaşında hayatını kaybeden emekli Başkomiser Nevzat Yanık’ın cenazesi Aydın’ın Köşk ilçesinde düzenlenen resmi törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Merhum başkomser memeleketi olan Torbalı’ya defnedildi

1993 – 1996 yılları arasında Köşk’te merkez karakol amiri olarak görev yapan 74 yaşındaki Nevzat Yanık geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Adnan Mendres Eğitim ve Araştırma Hastanesinde durumu ağırlaşan Yanık, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşam mücadelesini kaybetti.

EMEKLİ Başkomiser için Köşk, Çarşı camiinde resmi tören düzenlendi. Törene Köşk Belediye Başkan Vekili Halil Koçyiğit, İlçe Emniyet Amiri İsmail Akbulut, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, İlçe Emniyet personeli, Yanık’ın ailesi ve vatandaşlar katıldı.

NEVZAT Yanık’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ve alınan helalliğin ardından, gözyaşları içerisinde aile kabristanlığına defnedilmek üzere memleketi Torbalı’ya götürüldü

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.