SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emekçiler aynı sofrada buluştu

Bu haber 21 Ekim 2021 - 2:14 'de eklendi.

Son dönemlerde Torbalı’ya kazandırdığı inşaat yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Ahmet Akpınar, Alkpkent Mahallesi’nde inşaatı devam eden 60 dairelik projesinin bulunduğu alanda inşaat emekçilerini ağırladı.

BAŞTA inşaat işçileri olmak üzere, emlakçılar ve sektör temsilcilerinin katıldığı yemek, inşaat emekçilerini aynı sofrada bir araya getirdi. Birçok müteahhit maliyetleri ve ekonomik sıkıntıları öne sürüp yatırım yapmaya çekinirken, Ahmet Akpınar yatırımlarını daha da artırarak yoluna devam ediyor.

DAİRE DEĞİL, MAHALLE İNŞA EDİYOR

TORBALI’NIN hemen her bölgesinde farklı yatırımları olan Torbalı’nın saygın iş insanı Ahmet Akpınar, dev projeleri ile sektörün önde gelen isimleri arasında bulunuyor. Bugüne kadar yüzlerce konut inşa eden Akpınar, uygun fiyata kaliteli yapılar sunmaya devam ediyor.

DAİRELERİ TEMELDEN SATILIYOR

HER bütçeye uygun, sağlam yapılar inşa eden Ahmet Akpınar daha proje aşamasında daire satışı yapıyor. Bugüne kadar tüm projelerini vaktinde ve eksiksiz bir şekilde teslim eden Akpınar, bu konuda Torbalı halkının güvenini kazanmış durumda.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.