SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Maliyet artışı çocukları sütsüz bıraktı!

Bu haber 26 Mayıs 2022 - 23:55 'de eklendi.

Maliyet artışı çocukları sütsüz bıraktı!İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, maliyet artışı nedeniyle 2,5 aydır kesintiye uğrayan Süt Kuzusu projesinin, 15 Haziran’da yapılacak ihale sonrası kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Projeden Torbalı’daki birçok aile de faydalanıyor.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin 2005 yılından beri sürdürdüğü Süt Kuzusu projesinde çocuklara iki aydır süt dağıtılmadığı ortaya çıktı. Sütün litre fiyatındaki artışın yanı sıra maliyetlerdeki yükselişler nedeniyle kesintiye uğrayan projede yeni bir ihaleye çıkılıyor. 15 Haziran’da gerçekleşecek ihale sonrası, Süt Kuzusu projesi, kaldığı yerden devam edecek.

ÇİĞ sütün litre fiyatının 7,5 liraya yükselmesi nedeniyle Süt Kuzusu projesinde alınacak sütte yeni fiyat belirlenecek. En son 15 Şubat’ta süt içebilen Kuzular, bu ihalenin ardından sütlerine yeniden kavuşacak. Bilindiği gibi proje 1-5 yaş arası çocuklara yönelik uygulanırken, üst grup, bir süre önce 4 yaşa indirilmişti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.