SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Elim Sende’den Tulip Rosa’da muhteşem etkinlik

Bu haber 14 Mayıs 2023 - 22:57 'de eklendi.

Elim Sende Anaokulu, 2. Bahar Şenliği ve Anneler Günü etkinliği düzenledi. Torbalı-Bayındır Yolu üzerinde bulunan ve Torbalı ilçe merkezine sadece 19 kilometre uzaklıkta olan Tulip Rosa Kahvaltı – Cafe ve Restaurant’ta yapılan etkinliğe ilgi büyüktü.

MİSAFİRLER, muhteşem Van usulü hazırlanan serpme kahvaltıdan yerken, botanik bahçesi içinde yer alan mekandaki mis gibi çiçek kokuları arasında kahvaltı yapma keyfini yaşadı.

KONU hakkında açıklama yapan Elim Sende Anaokulu Müdürü Nuray Yeşil, ‘Hayat yolculuğumun en başından beri bizi besleyen, üzerimizden duayı hiç eksik etmeyen, bizim için her an endişelenen, bize rehberlik eden ve her arayışımda bizi destekleyen kişi sendin anneciğim. İhtiyacımız olan sevgi için her gün orada olduğunu biliyorum. Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü 2023 yılında 14 Mayıs’a denk geldi.

BİZ de Özel Elim Sende Anaokulu olarak 2. Geleneksel Anneler Günü ekinlikleri gerçekleştirdik. Okulumuzda Anneler Günü için hafta boyunca her sınıf düzeyinde çeşitli etkinlikler yapıldı. Anneler çocuklarıyla resim, müzik, atölye, yoga, jimnastik ve anne çocuk satranç turnuvası vb. gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklar anneleri için yaptığı sürpriz hediyeleri sundular. Bugün de Tulip Rosa’da doğa ile iç içe kahvaltı yaptık. İşletme sahiplerine çok teşekkür ederiz. Tüm Annelerimizin Anneler Günüz kutlu olsun’ dedi.

KAHVALTI sonrası doğa da bir gün yürüyüşü gerçekleştirildi. Yakapınar köyü yönünde, aileler ve çocuklar ile doğa yürüyüşle birlikte hem doğayı keşfettiler hem de stres attılar, dinlenme fırsatı buldular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.