SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Elim Sende Anaokulu’ndan muhteşem yıl sonu şenliği

Bu haber 22 Haziran 2023 - 1:10 'de eklendi.

Açıldığı yıldan itibaren verdiği Doğa Temalı Eğitim ile adından söz ettiren Özel Elim Sende Anaokulu öğrencileri sergiledikleri gösteriler ile izleyenlerden taktir ve beğeni gördü.

SENE sonu gösterisinde çocuklar, yıl boyunca hazırladıkları gösterileri sergilerken veliler, misafirler ve öğretmenler gösterileri ilgiyle izledi. Torbalı Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenen gösteride miniklerin sergiledikleri gösteriler izleyenleri adeta mest etti. 3-4 yaş ile 5-6 yaş öğrencileri ve aileleri unutulmaz güzel bir gün yaşarken, anaokulunu bitiren 6 yaş gruplarının 7 bölgeden sundukları yöresel halk oyunları ve sonunda birleştirdikleri Türkiye haritası aileler, misafirler ve öğretmenleri tarafından beğeniyle izlendi.   6 Yaş Öğrencilerinin kep atma töreni heyecan ve mutlulukları yüzlerine yansırken bazı aileler ise duygu dolu anlar yaşadı. Öğrenciler bale ve jimnastik ve müzik gösterileriyle izleyenleri göstermiş oldukları performans hem hayran bıraktılar hem de eğ eğlendirdiler.

NURAY YEŞİL ise yaptığı konuşmada, Heyecanla başladığımız eğitim öğretim yılında çocuklarımızın bilişsel eğitiminin yanı sıra sevgi, saygı, arkadaşlık ve paylaşım duygularını geliştirmek için gayret gösterdik. Çıktığımız bu eğitim yolculuğunda, siz değerli velilerimizin destekleri bizler için çok önemliydi. Yıl boyu emek verdik, zaman ayırdık, birlikte güldük, eğlendik, yeri geldi birlikte hüzünlendik. Sizlerle yetiştirdiğimiz fidanların yeşermesine birlikte şahitlik ettik. Bundan sonraki eğim öğretim çalışmalarında başarılar diledi.

YEŞİL, konuşmasına şöyle devam etti; geçirdiğimiz dönem içerisinde özveriyle çalışan değerli öğretmenlerime, çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli velilerime çok teşekkür ediyorum. Bir eğitim yılının daha sonuna geldik ve emekle yetiştirdiğimiz yavrularımızı mezun etmenin sevincini, ayrılacağız için minik bir hüznünü, yarınlara yürüyen umut oldukları için gururunu yaşıyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.