SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Elim Sende Anaokulu’nda muhteşem karne töreni

Bu haber 19 Ocak 2023 - 23:12 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi’nde eğitim veren Elim Sende Anaokulu’nun 2022-2023 eğitim öğretim yılı karne dağıtımı etkinliği Saminis Garden’da yapıldı. 

ETKİNLİK saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve etkinliğe yaklaşık 200-250 kişi katıldı. Karne etkinliğinde önce Okul Müdürü Nuray Yeşil tarafından bir konuşma yapıldı. Yeşil konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Toplu bir tören yapmamızın amacı, velilerin sosyalleşmesini ve kaynaşmasını sağlamaktır. Okul -veli iş birliğini güçlendirmek ve çocuklara eğlenceli bir ortam sunarak eğlenmelerine katkı sunmaktır” dedi. Yeşil, velilere hitaben konuşmasın şöyle devam etti ve bundan sonraki süreçte eğitimlerine ‘doğa temalı’ olacağının bilgisini verdi;

“DEĞERLİ Veliler, doğa temalı eğitime devam etmemizdeki amacımız ise; güçlü çocuklar yetiştirmek sorunlu bireyleri onarmaktan daha iyidir parolasından hareketle böyle bir karar verdik. Doğa Temalı Eğitim ile hedefimiz çocukların özgüvenlerini desteklemek ve bağımsızlık duygusunu tatma fırsatı vermektir. Doğanın çocuklar için doğal bir terapi ortamı olduğunu belirti.  Doğa Temalı Eğitim ile yaratıcı ve özgür düşünebilen çevreye ve doğaya duyarlı nesiller yetiştirmek.

Çok Kıymetli Öğretmen arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Veliler,

Bugün yaklaşık 4-5 aylık bir maraton sonunda 1.yarıyılı tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler öğrencilerin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.

Sevgili Öğrenciler,

Başarı birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir faktördür. Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir. Ancak hepsi bir arada olduğunda başarı elde edilir.

Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir.

Tatil, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatilde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Aslında her gün ve her an yaptığımız işi değiştirerek de dinlenebiliriz.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflerin eğitim yoluyla gerçekleşebileceği gerçeğini daima diri tutmalıyız.

Bugün sınıflarımızda sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmayı bekleyen öğrenciler, yarın ülkemizi daha iyi seviyelere çıkarabilmek için bayrağı hepimizden teslim alacaktır.

Unutmayınız ki eğitim, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emeklerin asla boşa gitmeyeceğini düşününüz.

Öğretmenlerin, sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü ve bilge insan olması beklenirken aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer meşale olması beklenir. Bu görev bilinciyle hareket eden sizler, yetiştireceğiniz öğrencilerin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz.

Törende her sınıfın hazırlamış olduğu gösteriler yapıldı gösteriden sonra öğretmenleri öğrencilerine karnelerini verdi. Etkinlik doğal ortamda ateş eşliğin müzik ve eğlence ile devam etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.