SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

LGS’de imam hatip ortaokullarının yükselişi dikkat çekti

Bu haber 05 Temmuz 2022 - 3:21 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu LGS’ye damga vurdu. Bu yıl yapılan Liselere Geçiş Sınavında, İmam Hatip Ortaokullarının yükselişi dikkat çekerken Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu ilçemizin gururu oldu.

BÜNYAMİN Aktay 488 puanla 0.15’lik dilimde yer alırken, ilçemizde devlet okulları arasında en yüksek puana sahip öğrenci oldu. Okulun başarılı diğer 2 öğrencisi Mustafa Alku 0.28’lik dilimde, Gülşah Kara 0.53’lük dilimde yer aldı.  Toplamda okul öğrencilerinden yüzde 15’lik dilimde 15, yüzde 20’lik dilimde 25 öğrenci yer aldı. Öğrenciler okul yönetimi tarafından ödüllendirilirken, il, ilçe, valilik tarafından da öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

“İLK 10’DAKİ 2., 3. VE 6.SIRA YİNE OKULUMUZA AİT OLDU”

OKUL Müdürü Mustafa Er, “İlçedeki ortaokullar arasında büyük bir başarıya imza atan okulumuz öğrencileri, İzmir’deki İmam Hatip Ortaokulları arasında ise %1 dilimlik 10 öğrencinin üçü de okulumuz öğrencileri oldu. İlk ondaki iki, üç ve 6.sıra yine okulumuza ait oldu. Tabi bu başarı kolay olmadı.  Büyük bir emek, gayret ve özverili çalışmanın sonunda bu başarı geldi. Yaklaşık 50 tane deneme sınavı yaparak çocuklarımızı bu sınava hazırladık. Öğretmenlerimizin müthiş bir disiplin çalışmaları vardı öğrencilerimizle birlikte. Öğretmenlerimiz çok yoğun çaba sarf ettiler öğrencilerimizi bu sınava hazırlamak için. Öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine sağlık. Velilerimiz de bize bu süreçte önemli destek verdiler, sağolsunlar. Biz bu sürece hazırlanırken bütün öğrencilerimizi bu serüvene dahil ettik. Baktığımızda ilçede LGS sınavına en fazla giren öğrenci sıralamasında da ilk sıradayız. Dolayısıyla Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu olarak diyoruz ki ‘Herşey Doğru Bir Tercihle Başlar!’ Doğru tercih arayanları okulumuza bekliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.