SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Elektrikli motosiklet tamirinde bir numara!

Bu haber 24 Eylül 2021 - 22:06 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan 50 yaşındaki Yusuf Kenan Çelenk, doğduğundan beri yürüyemiyor. Hayatına devam etmek zorunda olan Çelenk, engeline rağmen çalışmayı bırakmıyor

TORBALI’DA yaşayan 50 yaşındaki Yusuf Kenan Çelenk, doğduğundan beri yürüyemiyor. Hayatına devam etmek zorunda olan Çelenk, engeline rağmen çalışmayı bırakmıyor. Torbalı’da bulunan uluslararası bir firmadan emekli olan Yusuf Kenan Çelenk, 5 yıldır elektrikli bisikletlerin motorlarını tamir ediyor.

İZMİR’DE yaptığı başarılı işlerle tanınan bir isim olan Çelenk, akülü arabasıyla elinin ve kolunun yettiği her şeyi tamir edebiliyor. Şuanda birçok önemli markanın bayiliğini yapan Çelenk, akülü arabasıyla dışarıda tamire ihtiyacı olan araçların peşine de gidiyor. Azmi ile herkesi kendisine hayran bırakan Yusuf Kenan Çelenk, “Zoru başarırız imkansız zaman alır” dedi.

AÇIKLAMALARINI sürdüren Çelenk, “Benim için zor bir şey yok. Bildiğim işlerin hepsini çok rahat bir şekilde yapabiliyorum. Engeller çalışmama engel değil. Benim asıl branşım elektrik ve elektronik. Elektronik eşyalarla uğraşmayı seviyorum. Şuan istihdam sağladığım iki kişi var. Önümüzdeki zamanlarda bu sayıyı artıracağımızı düşünüyorum. Birçok markanın bayiliğini de yapıyoruz.

ÇALIŞMAYA devam” ifadelerini kullandı.  Yusuf Kenan Çelenk’in oğlu Yusuf Can Çelenk ise babasıyla gurur duyduğunu belirterek, “Babam azimle mücadele edip beni bugünlere getirdi. Kendisi işine sahip çıkan birisi. Herkese örnek olacak bir kişilik. Kendisine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.