SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Elektriğe zam sonrasında güneş enerjisine ilgi arttı

Bu haber 30 Haziran 2022 - 0:55 'de eklendi.

Vatandaş kabaran elektrik faturalarından kendi enerjisini üreterek kurtulmaya çalışıyor. Elektriğin kullanıldığı her yere kurulabilen güneş panelini yaptırmak isteyenler bugünlerde çoğaldı.

TORBALI’DAKİ Ertuğrul Mahallesi Ziya İnceoğlu Caddesi üzerinde 2017 yılından bu yana faaliyet gösteren GNK Enerji Sistemleri, yurtiçi – yurtdışıda Güneş Enerjisi Sistemleri kurulumu, arıza ve bakım hizmetleri veriyor.  Ali Fuat Kılınç tarafından işletilen firma, aynı zamanda gerek trafo tesisi, gerekse fabrika elektrik iç tesisat sistemleri kurulumu, arıza ve bakım hizmetleri de sunuyor. 32 Yaşındaki genç girişimci sahibi olduğu GNK Enerji Sistemleri’nde 10 teknik ekip görev yapıyor. Ali Fuat Kılınç, “Firmamız, güneş enerjisi sistemlerinde, ‘güneşten ücretsiz elektrik üretimi’ sağlama, üretilen enerjinin aynı zamanda devlete satışının yapılması konusunda resmi prosedür ve taahhüt hizmeti veriyor” dedi.

10 YIL MEKANİK GARANTİSİ, 25 YIL KULLANIM ÖMRÜ BULUNUYOR

KULLANDIKLARI sistemin, fabrika tarafından 10 yıl mekanik garantisi, 25 yıl kullanım ömrü olduğunu anlatan Kılınç, bu enerjisinin kullanım alanlarını ise fabrikalar, mesken binalar, bağ – bahçe, hayvan çiftlikleri ve istenilen her alanda (elektrik ihtiyacının olduğu her yerde) olduğunu açıkladı.

‘KENDİ KENDİNİ 3 YILDA AMORTİ EDİYOR!’

ALİ Fuat Kılınç, kurdukları sistemin faydalarını anlatarak, “Son yıllarda ülkemizde yaşadığımız zamlardan dolayı büyük bir talep görmeye başladık Hem çevreye hem de insan sağlığına zarar vermeyen doğa dostu sistemler kuruyoruz. Kullanılacak alana göre değişkenlik gösteren ve amorti süresi olarak ortalama 3 yıl gibi kısa sürede yapılan yatırımın amorti eder” dedi. Ali Fuat Kılınç İletişim: 0 545 282 73 47

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.