SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ela, tatlı ve çikolatanın adresi oldu

Bu haber 03 Nisan 2022 - 23:21 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerindeki Terra Pizza karşısındaki 100 metrekarelik dükkanda hizmet veren Ela Patisserie & Chocolate adlı işletme, sunduğu tatlı ürünlerle fark yaratmayı hedefliyor.

BÜYÜK bir ilgi gördüklerini ifade eden işletmeci Bülent Yiğit, cevizli baklava, sarma, burma kadayıf, ceviz sarma, ceviz burma, pasta, lokum, dondurma ve envai çeşit çikolata çeşitlerini satan firma, ayrıca ahşap kutuda kişiye özel çikolata da hazırladıklarını söyledi.

AÇILAN Ela Patisserie & Chocolate firmasında ayrıca gondol kız isteme tepsini de satıldığını anlatan Bülent Yiğit, “Tatlı piyasasında ayakta durmak çok zordur. Köklü kuruluşlar bile kepenk kapatabilir. Ancak biz, marka ürün satma derdinde olmadan yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. İki ayda kendimizi ispatladık ve halkımız işletmemize yoğun ilgi gösteriyor. İddialıyız ama isimizde de çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Birçok müşterimiz haftalık olarak tatlı ihtiyacını buradan gideriyor. Piyasadaki birçok işletmeye nazaran daha ucuza ve daha kaliteli ürün satışı gerçekleştiriyoruz. Marka takıntısı nedeniyle fahiş fiyatlarla tatlı satışı yapılıyor. Ancak biz her kesime hitap eden bir anlayış benimsiyoruz” dedi.

TORBALILILARIN en çok baklava tükettiğini söyleyen Bülent Yiğit, “Birçok tatlı çeşidi ilgi görüyor. Ancak özellikle kış mevsiminin vazgeçilmezi baklavadır. Başka şehirlerde insanların tükettiği tatlı çeşitleri farklılaşabiliyor. Ama Torbalı’da baklava zirvede. Onu ise pasta çeşitleri takip ediyor” diye konuştu.

BİRÇOĞUMUZ için özel günler, sevdiklerimizden gelecek ya da sevdiklerimize gidecek hediyeler ile eş değerde tutuluyor.. Özenilerek seçilen ve paketlenen sürpriz hediyeler, gelmekte olan özel günün heyecanını sevdiklerimizle paylaşmamızı sağlayıp, hep birlikte yaşamamıza yardımcı oluyor. Hediyelerin başında ise çikolata geliyor. Çikolatalar, yakın arkadaşlara verilebilecek samimi ve içten bir hediye seçeneği sunarken; motivasyon kaynağı olması adına tercih ediyor. Ela Patisserie & Chocolate’de hazırlanan ‘ahşap kutuda kişiye özel çikolata’ büyük ilgi görüyor. Farklı zevklere ve tasarımsal tercihlere göre dizayn edilmiş birçok çikolatadan oluşan bu çikolata lezzeti ile ahşap kutunun tasarımsal albenisini birleştiriliyor. Pek çok çikolata alternatifi, sevdiklerinizin bu özel gününü kutlamanız için beğeninize sunuluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.