SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kurbanlıklar geldi: İlk günden hareketlilik başladı

Bu haber 28 Haziran 2022 - 0:01 'de eklendi.

İlçemizde uzun ve zahmetli bir sürecin ardından hayvanlarını kesime hazır hale getiren besiciler, emeklerinin karşılığını alabilmek umuduyla hayvan pazarının yolunu tutuyor

HAYVAN üreticilerine göre bu yıl yem fiyatlarındaki artış kurbanlık fiyatlarına fazlasıyla yansırken, üretici, hayvanların talep görmeme ihtimalinden endişe ediyor.

ÖTE yandan Yazıbaşı Kavşağı’nda her sene kurulan kurbanlık pazarı için Zabıta ekipleri tarafından hazırlıklar tamamlandı.

YER belirleme işleminin yapıldığı pazar yerine ilk kurbanlıklar da geçtiğimiz günlerde geldi.

TORBALI’DAKİ tek kurbanlık büyük ve küçükbaş hayvanların satıldığı pazara her yıl ülkenin dört bir yanında kurbanlık getiriliyor. Tır ve kamyonetlerle kilometrelerce uzaklıktan getirilen kurbanlıklarla beraber İlçedeki hayvan sayısı iki katına çıkıyor. Öte yandan bu yıl kurbanlık fiyatları ise bel bükecek

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.