SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Konut fiyatları en çok Torbalı’da arttı

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 23:32 'de eklendi.

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmiyor. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 70’i bulurken, Torbalı’da da bu durum paralel olarak yaşanıyor

TORBALI emlak piyasasında, hem İzmir hem de Türkiye ortalamasının da üstünde bir artış yaşandı. Satışlarda yüzde 30’luk bir artış olduğu görülürken, kiralık dairelerin fiyatlarında da en az yüzde 100’lük bir artış yaşandı.

İZMİR’İN en çok değerlenen ilçeleri arasında ilk sırayı Torbalı aldı. Torbalı’daki gayrimenkullerin değeri geçtiğimiz yıla yüzde 70 arttı. Son yıllarda büyük bir gelişme yaşayan Torbalı, inşaat sektörünün de kalbi konumunda.

İLÇEDE artan fabrika sayısı, göçün yaşanmasını sağlarken nüfus 201 bine çıktı. Bu durum yeni yapılaşmanın da artmasını sağladı. Gelişen inşaat sektörü, İzmir’deki müteahhitlerinde yatırımlarını bu bölgeye yapmasını sağladı. Birçok İzmirli de Torbalı’dan ev alarak yatırım yapıyor..

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.