SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ekim ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Bu haber 14 Ekim 2022 - 0:42 'de eklendi.

Torbalı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı Torbalı Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında gerçekleşti.

KIR Kahvesi’nde gerçekleşen toplantıda muhtarlar sorunlarını dile getirdi. Toplantıya Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in yanı sıra ilçedeki kurum ve kuruluşların müdürleri de katıldı. Toplantıya katılım zorunlu olmasından dolayı tüm daire müdürleri toplantıda hazır bulundu. Muhtarlar sorunlarını iletirken daire müdürleri bu sorunları tek tek not aldı.

TOPLANTININ ana gündemi doğalgaz oldu. Muhtarlar mahallelerindeki doğalgaz sorununu tek tek belirtti. İzmir Gaz yetkilisi ise sorunları not alarak çözüme kavuşması konusunda gerekli işlemlerin başlatılacağını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.