SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kalem tutma ve çizgi çalışmasıyla minikleri geliştiriyorlar

Bu haber 02 Ağustos 2022 - 2:49 'de eklendi.

Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde yapılan çizgi çalışmaları ile çocukların kalem tutmasını ve kalemi düzgün kullanmasına yardımcı olunuyor.

MASAL’LI minikler, kalem tutma ve çizgi çalışmasıyla dikkat, odaklanma ve küçük kaslarını geliştiriyorlar. El kol kaslarını kontrol etmelerini ve bu kasların güçlenmesini sağlamanın yanı sıra dikkati arttırdığını söyleyen Kreş Müdürü Aysel Yegül, “Serbest bir şekilde kuralsızca kalem tutup karalama yapan çocuğu kontrol eder, çalışmaların kuralları ile çocukların kurallara uymasını öğretir. Okul öncesi etkinliklerin bazıları çocukları sıkar ve yorar ama onlara olan faydaları saymakla bitmez” dedi.

‘EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR’

OKUL öncesi dönemde çizgi çalışmalarının faydalarından bahseden Yegül, “0-7 yaş grubu çocukların beynini sünger gibi düşünürsek, bilgiyi çok çabuk çekerler. Hele de bunu oyunla yaparsak eğlenirken farkına varmadan öğrenmiş olurlar. Biz öğretmenlere bu konuda büyük görevler düşmektedir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.