SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İPOSB MTAL, 5.Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katıldı

Bu haber 26 Mayıs 2022 - 23:53 'de eklendi.

Pancar OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Torbalı Ticaret Odası tarafından 5.’si düzenlenen Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katıldı.

TORBALI Ticaret Odası’nda (TTO) dün İŞKUR ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “5. Torbalı Kariyer ve İstihdam Buluşması” düzenlendi. Etkinlikte firmalar ve meslek liseleri stant açarken, işveren ve iş arayanlar bir araya geldi.

İSTİHDAMA katkı sağlamak, iş aramak için harcanan zamanı ve maliyetleri azaltmak, ayrıca işverenlerin birebir görüşme yaparak ihtiyaç duydukları elemanları en kısa sürede karşılamasını sağlamak amacı ile düzenlenen Kariyer ve İstihdam Fuarına katılım oldukça yoğundu.

Fuarda, Pancar OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri projelerinden oluşan standı, ilçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve TOB Genel Sekreteri Oğuzhan Kırşan’ın yanı sıra çok sayıda katılımcı ziyaret etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.