SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ehliyet kurslarındaki simülasyon eğitimleri başarı oranını artıyor

Bu haber 05 Aralık 2022 - 23:55 'de eklendi.

Ehliyet almak isteyenler simülasyon da gerçeğe birebir uygun ortamda araç sürmeyi en temel kurallardan öğrenebiliyor. Son dönemde Torbalı’daki sürücü kurslarının neredeyse tamamında verilen bu eğitimler başarı oranını da arttırıyor.

SÜRÜCÜ belgesi almak isteyenler, ilçedeki sürücü kurslarına akın etmeye devam ediyor. Kışın olumsuz hava koşullarının getirdiği risklerden dolayı azalan ehliyet alımları buna rağmen gün geçtikçe artıyor. Sürücü adayları her gün koruluk arkasında yer alan parkurda eğitimlerini aksatmadan devam ediyor.

EHLİYET sınavında giren adaylar genellikle heyecan ve stres sonucunda yaşadıkları gerginlikle sınavdan kalıyor.  Sürücü eğitmenleri öğrencilerinin uygulama sınavındaki heyecanlarının azaltmaları için tavsiyeler verseler de sınavda başarısız olanların ortak noktası ağırlıklı olarak stres kaynaklı oluyor. Sürücü kurslarında verilen simülasyon eğitimleri başarı oranını arttırıyor.

ADAYLAR uygulama eğitimine geçmeden bilmeleri gerek her şeyi simülasyon ile öğrenmenin yanı sıra direksiyon başına geçtiklerindeki yaşadıkları gerginlik ve stresten kurtulma fırsatı yakalıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.