SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ehliyet almak isteyenler acele edin! Yılbaşından sonra büyük zam geliyor

Bu haber 28 Kasım 2023 - 23:58 'de eklendi.

Yeni yılla birlikte ehliyet almanın maliyeti de artacak. Şu an ehliyet almak isteyenler kurs ücreti ve harçlarla beraber 10 bin lira civarında bir ücret öderken, bu rakamın 2024 itibarıyla 20 bin lirayı geçmesi bekleniyor. İndirimli fiyatlarıyla hizmet veren Kızılateş Sürücü Kursu Kurucu Temsilcisi Elif Özdere, zamlardan etkilenmek istemeyenleri beklediklerini ifade etti.

AKARYAKIT ücretleri, eğitmen giderleri ve araç bakım maliyetleri sürücü kurslarını zorluyor. Ehliyet alma maliyetinin ocak ayından sonra 2 katına çıkması bekleniyor. Ehliyet almak isteyen sürücü adayları sürücü kurslarına ortalama 7 bin 500 ödüyor. Bu fiyat, ehliyet harcıyla beraber 10 bin lirayı bulurken 2024 yılında bu ücretin 20 bin lirayı aşması bekleniyor.

TORBALI’DA Sadık İleri Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren, Ayrancılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de şubesi olan ilçenin köklü eğitim kurumu Kızılateş’in Kurucu Temsilcisi Elif Özdere, ehliyet almanın daha da zorlaşacağını dile getirdi. Özdere, “Bu sene ehliyet kart parası alınırken yatırılan para 3 bin 260 lira.” diyerek, kursların gelecek sene 20 bin liranın üzerine çıkacağını belirtti.

EHLİYET HARÇLARI DA ZAMLANACAK

EHLİYET kurslarının ücretleri, valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü ve sürücü kursları tarafından belirleniyor. Kurs ücretleri illere göre farklılık gösterebildiğini söyleyen Kızılateş Sürücü Kursu Kurucu Temsilcisi Özdere, “Yeni yılda tüm sınıf ehliyetlerinde büyük zam gelecek” diye konuştu.

‘İNDİRİMLİ FİYATLARDAN YARARLANMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ’

İNDİRİMLİ fiyatlardan yararlanmak isteyenleri Kızılateş Sürücü Kursu’na beklediklerini ifade eden Elif Özdere, yeni yıl öncesi kayıtlarda patlama beklediklerini de sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.