Torbalı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Evrim Görgülü Barış ile birlikte Ocak ayında başladıkları ‘Play With Code Have Fun With Math’ adlı eTwinning projesini tamamladılar.
PROJE öğretmeni Evrim Görgülü Barış, bu süreçte artık malzemelerle hazırlanan kodlama materyalleri ile öğrencilerin eğlenerek kodlamayı deneyimleme fırsatı bulduklarını aynı zamanda kodlamanın temelini öğrendiklerini ve matematik becerilerinin geliştiğini dile getirdi.
KARATAŞ: ‘PROJEDE YER ALMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ’
OKUL Müdürü Raşit Alpay Karataş ise eTwinning projelerinde yer almaktan mutluluk duyduğunu bu kez yabancı ortaklı olan projenin farklı ülke çocukları ve öğretmenleri ile etkileşim fırsatı sağladığını ifade etti.