SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eğitimini başarılarla bitiren psikolog, Torbalı’da kendine ait ofisini açtı

Bu haber 30 Eylül 2022 - 23:31 'de eklendi.

Uzman psikolog Şerife Erküçük Yurtçu tarafından açılan Yakamoz Psikoloji Merkezi, Ertuğrul Mahallesi’ndeki Karaca karşısındaki 3040 Sokak’taki Berat İş Merkezinde açıldı. Psikolog Yurtçu; çocuk, genç, yetişkin ve ebeveyn danışmanlığı alanlarında çalışmaya başladı.

DESTEK almak isteyen danışanların, kendini rahat ve güvende hissetmesi için özenle hazırlandığını belirten Kurucu Psikolog Şerife Erküçük Yurtçu; “İstanbul’da Işık Üniversitesi Psikoloji bölümünü tam bursla kazandım ve 2013 yılında onur derecesiyle mezun oldum. Ege Üniversitesi Aile Danışmanlığında yüksek lisansını tamamlayarak uzman psikolog- aile danışmanı unvanını aldım. Alanımdaki tüm gelişme ve yenilikleri takip ederek, birçok eğitime katıldım ve mesleki gelişimime katkı sağladım” dedi.

BİRÇOK EĞİTİME DE KATILDI

KENDİNİ sürekli geliştiren ve yenileyen Şerife Erküçük Yurtçu’nun katıldığı eğitimlerden bazıları şöyle; Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Öykülerle Terapi, Çocuk ve Ergenler için Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, EMDR Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme, Attentioner Dehb Uygulayıcı Eğitimi, MOXO Dikkat Testi.

TERAPİYE EK OLARAK DEĞERLENDİRME TESTLERİ DE UYGULUYOR

PSİKOLOG Yurtçu, uyguladığı terapi yöntemlerine ek olarak değerlendirme testleri de yaptığını söyledi. Pandemi sonrası değişen rutinlerin çocukları da yetişkinleri de etkilediğini, destek almak için yapılan başvuruların arttığını ifade etti. Uzman Psikolog, duygusal ve davranışsal zorluk yaşayan bireylere en güncel ve bilimsel temelli uygulamalarla destek sağladığını belirtti.

EBEVEYN DANIŞMANLIĞI ALANLARINDA DESTEK SAĞLIYOR

ÇOCUKLARA, Çocukluk Çağı Korkuları, Kaygı Sorunları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Öfke Sorunları, Travmalar, Alt ıslatma, Kaka Yapma Sorunları, Sınav Kaygısı, Gelişim Geriliği, Fobiler, Uyum Sorunları, Beslenme, Uyku Sorunları  ve Aile içi İletişim ile Ebeveyn Danışmanlığı alanlarında destek sağlarken çocuklara yönelik grup etkinlikleri ve atölye çalışmaları yapmayı planladığını belirtti.

YETİŞKİNLERE DE BİRÇOK KONUDA DESTEK VERİYOR

YETİŞKİNLERDE, Depresyon, Anksiyete, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Panik Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Kayıp ve Yas Dönemi,  Stres, Kişilerarası Problemler,  Beslenme ve Yeme Sorunları, Psikosomatik Sorunlar, Öfke Kontrolü gibi alanlarda destek veriyor. Yakamoz Psikoloji Merkezi İrtibat: 0 534 484 35 44

instagram: @psikolog.serifeerkucukyurtcu

@torbalipsikoloji

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.