SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eğitimde güç birliği

Bu haber 28 Mayıs 2022 - 1:41 'de eklendi.

Ayrancılar’ın ilk ve tek özel okulu olan Modern Çağ Koleji, Ayrancılar da bulunan Betül Aydın Kişisel Gelişim Kursu ile güçlerini birleştirdi.

2019-2020 eğitim öğretim yılından beri eğitim faaliyetlerine devam eden Modern Çağ Koleji ile ‘temelden zirveye kişiselleştirilmiş eğitim’ modeli ile devam eden Betül Aydın Kişisel Gelişim Kursu birleşme protokolü imzaladı. Torbalı ve çevre ilçelerdeki öğrencilerin, kaliteli ve ayrıcalıklı eğitime yaptıkları eğitim reformu ile ulaşacaklarını belirten Betül Aydın, “Bu güç birliği sayesinde bölgedeki birçok öğrenci kaliteli eğitim için İzmir ya da civar ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Torbalı’nın en başarılı ve mutlu bireylerini burada Modern Çağ Koleji Kurucusu Ender Öden ile oluşturduğumuz harika sistem ile sağlayacağız” şeklinde açıklamada bulundu.

HALKIN KOLEJİ

“HALKIN koleji” misyonu ile öğrencilerin hak ettikleri kaliteli eğitimi çok büyük bedeller ödemeden erişebilmesi gerektiğini savunan eğitim sevdalısı Ender Öden, “Kampüsümüzde öğrencilerimiz bilim, sanat, spor, teknoloji destekli eğitim alarak hem okul hem etüt hepsi bir arada eğitim sistemimiz ile bizden başka desteğe ihtiyaç duymayacak. Bizler burada çocuklarımızı, Atatürk’ün açmış olduğu muasır medeniyetler seviyesi yolunda, ülkemize yakışan zirvede olma zorunluluğunda bir aile sıcaklığında geleceğin liderleri olarak hazırlıyoruz” dedi.

AYRANCILAR’DA DOĞAN GÜNEŞ

“BİZ sadece kendi okulumuzda okuyan değil tüm öğrencilerin eğitim kurumuyuz. Bir eğitim kurumu sadece kendi öğrenci ve öğretmenlerine eğitim vermez. Bulunduğu çevredeki velilere, eğitim personellerine, okula gelemeyen tüm öğrencilere bu eğitimin bir parçası olduğunu göstermek zorundadır” diye konuşan Ender Öden, “Bölgede daha başarılı sosyal bireyler yetiştirmek için varız. Geleceğimize birlikte sahip çıkacağız. Kolejimize katılan her öğrencinin göstermiş olduğu gelişim bizleri fevkalade mutlu ederken okulumuzun tercih edilmesine yol açmıştır.

OKULUMUZDA 1200 öğrenci kapasitesi ile 9 anasınıfı, 12 ilkokul, 12 ortaokul, Anadolu ve Fen liselerinde de 12 sınıf, 250 kişi kapasiteli konferans salonu, kütüphane, bilim merkezi, laboratuvarlar, sanat atölyeleri, kapalı açık spor tesisleri, açık hava derslikleri ve açık hava sineması bulunmaktadır.”

“HER öğrencinin ihtiyacına göre birebir özel dersler, eğitim koçluğu, sınav çalışmaları, etütler, atölye çalışmaları ile tekvando, jimnastik, drama, Modern Çağ Kaşifleri, İngilizce, Almanca, Fransızca dil eğitimleri ile öğrenciler tüm ihtiyaçlarının karşılandığı modern kampüsümüzde bizimle birlikte başarıya ulaşacaklar.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.