SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eğitim Birsen’in ‘kahvaltılı teşkilat buluşması’na yoğun ilgi

Bu haber 10 Mart 2024 - 23:01 'de eklendi.

Torbalı Eğitim Birsen tarafından düzenlenen ‘kahvaltılı teşkilat buluşması’ büyük bir katılımla gerçekleşti. Saminis Garden’da yapılan kahvaltıya ilgi bir hayli yoğun oldu

TEŞKİLAT buluşmasına, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, Eğitim Bir Sen İzmir 1 Nolu Şube başkan vekili Ali Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İl Milli Eğitim müdürleri,  Mesleki Eğitim Daire Başkanı, MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar, İl/İlçe şube müdürleri olmak üzere çok sayıda bürokrat, eğitimci, siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu yetkililerinin ve Eğitim Birsen’in üyelerinin katılımıyla yapıldı. Kahvaltı toplantı, büyük bir coşkuya sahne oldu.

İLÇE Başkanı Mustafa Er’in selamlama konuşmasının ardından, sırasıyla İlçe Müdürü Cafer Tosun, Eğitim Birsen İzmir 1 Nolu Şube Başkan Vekili Ali Bilgiç, Torbalı Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi de birer konuşma yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.