SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eğitim-Bir-Sen’in yeni temsilcisi Mustafa Er oldu

Bu haber 15 Kasım 2022 - 0:57 'de eklendi.

16 yıldır sürdürdüğü Eğitim-Bir-Sen Torbalı Temsilciliğini bırakan Şakir Aygün’ün yerine Mustafa Er seçildi. Devir teslim töreni önceki gün yapılan divan toplantısında yapıldı

2004 yılında Eğitim-Bir-Sen Sendikası’nın Torbalı’ya gelmesinde öncü olan Şakir Aygün, 16 yıldır devam ettiriğini görevinden çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldı. Torbalı Anadolu Lisesi Müdürü olan Şakir Aygün’ün yerine Dirmil İlkokulu/Ortaokulu müdürlük görevini sürdüren Mustafa Er atandı.

AYGÜN: ‘HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ’

ÖNCEKİ gün İzmir’de yapılan Eğitim-Bir-Sen İzmir Divan Toplantısı’nda yapılan devir teslim töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Şakir Aygün, “2004 yılında kurucusu olduğum ve 4 dönem (16) yıl yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimi, Mustafa Er kardeşim ve yönetimine devrettim. Bu süreçte siz değerli kardeşlerime elimden geldiği gücümün yettiği ölçüde yardımcı olmaya çalıştım. Haklarınızı helal ediniz. Varsa benim sizler üzerinde hakkım sonuna kadar helal olsun. Yeni başkanım ve ekibine de başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun. Hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’a emanet olun” diye bir konuşma gerçekleştirdi.

ER: ‘RABBİM BU KUTLU VE MEŞAKKATLİ GÖREVDE YARDIMCIM OLSUN İNŞALLAH’

GÖREVİ devralan Mustafa Er ise, “Bugün itibariyle İl Divanı toplantısıyla Torbalı Eğitim Birsen İlçe temsilciliği görevine başlamış bulunmaktayım. Rabbim bu kutlu ve meşakkatli görevde yardımcım olsun inşallah. Bayrağı devraldığım İlçe Başkanımız Şakir Aygün başkanımıza da, bugüne kadar ki emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye açıklamalarda bulundu.

YENİ YÖNETİMDE GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU

YENİ temsilci Mustafa Er’in yönetimi ise şu isimlerden oluştu; “İlçe Sekreteri Yavuz Selim Sağ, Teşkilatlanma Nuriye Şahin, Mali İşler Hasan Solmaz, Basın İletişim Neşadet Koçak, Hukuk Mevzuat ve Toplu Sözleşme Tarkan Arslan, Eğitim Sosyal İşler Hatice Onay…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.