SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eğitim Bir-Sen’den 24 Kasım’da üyeler buluşması

Bu haber 27 Kasım 2023 - 0:05 'de eklendi.

Torbalı Eğitim-Bir-Sen Sendikası, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla üyeler buluşması gerçekleştirdi.

PANCAR İPOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı salonu’nda düzenlenen programa, Eğitim Bir-sen İl Başkanı Ali Kaya, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, emekli öğretmenler, eğitimciler ve aileleri katıldı.

EĞİTİM Bir-sen İlçe Başkanı Mustafa Er ve İl Başkanı Ali Kaya’nın birer konuşma yaptığı kahvaltılı teşkilat buluşmasının sonunda, emekli Eğitim Bir-sen üyelerine birer plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

ER: “BİZLERİ BÖYLESİ ANLAMLI BİR GÜNDE YALNIZ BIRAKMAYAN MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ’

İLÇE Başkanı Mustafa Er yaptığı açıklamada; “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Eğitim Birsen Torbalı İlçe Temsilciliği olarak Pancar PIOSB MTAL’de düzenlemiş olduğumuz kahvaltılı teşkilat buluşmamız, misafirlerimizin ve üyelerimizin yoğun katılımları ile gerçekleşti. Bizleri böylesi anlamlı bir günde yalnız bırakmayan EBS İzmir1 İl Başkanımız Ali Kaya’ya, İl başkan yardımcımız Ali Bilgiç başkanımıza, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, üye öğretmenlerimiz ile ailelerine ve tüm misafirlere ilçe yonetimimiz adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Öte yandan, kahvaltı sonunda önceki dönem görev yapan Şakir Aygün’e de çiçek verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.