SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eğerci’li gençlerden Övünç abilerine teşekkür

Bu haber 01 Haziran 2023 - 0:45 'de eklendi.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Eğerci Mahallesi’nde yaşayan gençlere verdiği top sahalarının temizlenmesi ve bakımının yapılması sözünü tuttu. Eğercili gençler, Demir’in girişimleriyle bakımı yapılan sahada oynadıkları ilk maçın ardından Övünç abilerini görüntülü arayarak teşekkür ettiler

EĞERCİ Mahallesi’nde yaşayan gençler uzun süredir mahallelerinde bulunan top sahasının temizlenmesini ve bakımının yapılmasını istiyordu. Bu isteklerini mahalleye gelen her siyasiye tekrar eden gençler seçim çalışmaları sırasında gittiği Eğerci Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’e de iletmişlerdi. Köy kahvesinde gençlerle bir araya gelen ve gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen Demir, vakit kaybetmeden gençlere verdiği sözü tutmak için girişimde bulundu ve mahalledeki top sahasının temizlenmesi ve bakımlarının yapılmasını sağladı. Gençlerle kurduğu iyi ilişkiler sayesinde Torbalı’da “Gençliğin Övünç abisi” olarak tanınan ve her yaştan gencin sempatisi toplayan Övünç Demir, bu hareketiyle Eğercili gençlerin sevgisini bir kez daha kazandı.

GENÇLERLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU

EĞERCİ Mahallesi’nde bulunan top sahasının temizliğinin ve bakımlarının yapılmasının ardından mahallenin gençleri sahadaki ilk maçı dün yaptılar. Dostluğun kazandığı maçın ardından sahalarının futbol oynamaya elverişli hale getirilmesini sağlayan Övünç Demir’i görüntülü arayarak teşekkür ettiler. Gençlerle görüntülü konuşan Demir, “O örümcek ağını alacak mısınız doksandan, o kaledeki?” sorusuna “Alacağız” diye cevap veren gençler, Demir’i ilerleyen günlerde mahallede maç oynamaya davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.