SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eğerci’de elektrik kesintileri isyan ettirdi

Bu haber 19 Temmuz 2023 - 1:51 'de eklendi.

Torbalı’nın Eğeerci Mahallesi’nde sık sık yaşanan elektrik kesintileri halkın tepkisine yol açıyor.

KESİNTİLERDEN dolayı mağdur olan vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırarak, kurumun, fatura ödemede bir gün gecikmesi halinde faiz aldığını, bunun haksızlık olduğunu söyledi.

HEMEN hemen her gün kesintilerden dolayı büyük mağduriyet yaşayan Eğerci’li esnaf ve vatandaşlar, elektrik kurumuna tepki gösteriyor. Kesintilere bir çözüm bulunması için ilgili ve yetkili makamları göreve çağıran Eğercililer, şikayetlerine rağmen hiçbir ilgilinin kendileri ile ilgilenmediğini aktardılar.

‘YETKİLİLER BUNU DUYMUYOR, GÖRMÜYOR MU?’

KESİNTİLERE çözüm bulmanın bu kadar zor ve zahmetli olmaması gerektiğinin altını çizen Eğerci’li vatandaşlar, “Her gün elektrik kesintisi oluyor. Bu kadar zor mu buna çözüm bulmak? Yetkililer bunu duymuyor, görmüyor mu? Faturaya geldiğinde bir gün gecikse faizini alıyor. Açma kapama parası alıyor. Buna bir parmak basacak yetkili yok mu?” diye sitemde bulundu.

‘SICAK EVDE ELEKTRİKLER NEDENİYLE HİÇBİRŞEY ÇALIŞMIYOR’

BAŞKA bir vatandaş ise şöyle konuştu; “Aylardır süren elektrik çilesi bir türlü bitmiyor, kesintiler sırasında vatandaşın elektronik eşyaları bozulmakta ayrıca sıcak havalarda vatandaş evlerinde yanmakta. Aydınlatmaların gündüz yanıp, gece sönmesi de çok komik bir durum” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.