SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ege Sürücü Kursları’yla kim korkar ‘sınav’dan…

Bu haber 11 Ekim 2022 - 21:35 'de eklendi.

Bir süredir e sınav yoluyla gerçekleşen ehliyet sınavları için adaylarına büyük kolaylıklar sağlayan Özel Ege 5 Sürücü Kursu, her adayı mutlaka önce binalarında yer alan ve e sınav ortamı sağlanan bölümde deneme sınavına tabi tutuyor

TORBALI’DA bugüne kadar on binlerce kişiyi ehliyet sahibi yapan Özel Ege 5 Sürücü Kursu, e sınavı bir kabus olmaktan kurtarıyor. Bir süredir e sınav yoluyla gerçekleşen ehliyet sınavları için adaylarına büyük kolaylıklar sağlayan kurum, her adayı mutlaka önce binalarında yer alan ve e sınav ortamı sağlanan bölümde deneme sınavına tabi tutuyor. Burada bilgisayar kullanımına hakim olmayan ya da bilgisayarla sınava girme cesareti gösteremeyen adaylarla yakından ilgilenen kurum usta öğreticileri, hem adayların korkularını yenmiş oluyor hem de sınav ortamında karşılaşabileceği sorunlarla ilgili uyarılarda bulunuyor. Tüm bu girişimler ilçede kırılamaz bir rekoru da egale ettiriyor. Ege Sürücü Kursları, yüzde 87’lik e sınav başarı oranıyla Türkiye ortalamasının çok üstünde. Bu alanda Ege Bölgesi’nin de en başarılı sürücü kursu unvanına sahip olan Özel Ege 5 Sürücü Kursu, yenilikleri, çağa ayak uydurması, taleplere karşılık vermesiyle ise Türkiye’nin en iyisi konumunda.

KENDİ mülklerinde, yıllarca aynı adreste ve çoğu yıllardır bünyesinde bulunan donanımlı eğitmen kadrosuyla eğitimlerini sürdüren Özel Ege 5 Sürücü Kursu, birçok ilke imza atarak, Türkiye’de takip edilen kurum haline gelmiş durumda. Verdiği güven, sağladığı imkanların yanında, teorik ve pratik eğitimdeki kalitesinden bir gün bile taviz vermeyen Bahçıvan Grup bünyesindeki Özel Ege 5 Sürücü Kursu, e sınavda da işini şansa bırakmıyor. Hafta içi her gün kurs binasında eğitimlerini sürdüren kuruma gelen adaylar  istedikleri her dakika e sınav bölümünde bilgisayardan soru çözüp, kendini deneyebiliyor.

ÖZEL Ege 5 Sürücü Kursu Türkiye genelinde ilklere imza atıyor. Direksiyon parkurunun yanı sıra dev teknoloji yatırımlarına da imza atan başarılı eğitim kurumunda elektronik ortamda sınava giren öğrenciler için kurumda özel bir bölüm oluşturuldu. Bu bölümde adaylar özel bilgisayarlarla, sınavdaymış gibi veri tabanındaki soruları çözüyor. Özellikle ileri yaştaki adaylar ve bilgisayarla yeterince tanışamamış handikaplı gruplara yönelik atılan bu adım ile aday önceden sınav tecrübesi kazanarak, sınav ortamında bilgisayarlara yabancı kalmamış oluyor. Özel olarak hazırlanan, global sürücü kurslarının kullandığı sistemlerle ilk yardım ve trafik eğitimlerini alan adaylar, sadece sınava değil hayata da hazırlanmış oluyor. Ayrıca Türkiye’de mobil uygulaması bulunan ilk eğitim kurumu olan Özel Ege Sürücü Kursu, android ve İOS uyumlu uygulamasıyla adaylar istediği yerden deneme sınavlarına girip tecrübe kazanabildiği gibi, teorik bilgilerle sınavlara ve hayata hazırlanmış oluyor. Diğer sürücü kurslarına katılan adayların bile indirdiği bu uygulama ile çağa da ayak uyduran kurum yeniliklerini bunlarla da sınırlı bırakmayacağa benziyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.