SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ege Kupası maçları, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde oynanıyor

Bu haber 24 Ocak 2024 - 0:38 'de eklendi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl 22’ncisi düzenlenen Ege Kupası maçları Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde oynanan maçlarla başladı.

GÜNDÜZ Tekin Onay Sahası’nda oynanan açılış maçında Yunanistan Çekya’yı 1-0 mağlup etti. Serpil Hamdi Tüzün Sahası’ndaki maçta U16 Milli Takımımız, Ege Kupası’ndaki ilk maçında İrlanda Cumhuriyeti’ni 3-1 yendi. U16 Milli Takımımızın gollerini 50 ile 65. dakikalarda Ozan Demirbağ ve 85. dakikada Furkan Koçak atarken, İrlanda Cumhuriyeti’nin golünü 52. dakikada Michael Noonan kaydetti. U16 Millî Takımımız, 22. Ege Kupası’ndaki bir sonraki maçını 24 Ocak Çarşamba günü saat 14.30’da Yunanistan ile oynayacak.

U16 Millî Takımımızın İrlanda Cumhuriyeti ile oynadığı karşılaşmayı TFF Yönetim Kurulu üyesi Talat Papatya, Genç Millî Takımlar Teknik Koordinatörü Selman Coşkun, TFF İzmir Bölge Müdürü Sevgi Koçak Özdemir, Millî Takımlar Atletik Performans Departman Sorumlusu Vural Durmuş ve Millî Takımlar Analiz Departman Sorumlusu Okan Aydıner’in yanı sıra Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) Teknik heyet ve sporcular da izledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.