SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ege 5 Rehabilitasyon merkezi’nden teşekkür mesajı

Bu haber 10 Ağustos 2021 - 4:39 'de eklendi.

EGE 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi,7 Ağustos Cumartesi günü aile şenliği gerçekleştirdi. Birçok alanda ses getiren bu etkinliğe üst düzey yöneticilerde katıldı. Sabah kahvaltısıyla başlayan etkinlik, konserlerle son buldu.

ÜLKEMİZİN geçirmekte olduğu bu zorlu günlerde, öğrencilerini mutlu etmek için çabalayan kurum çok güzel geri dönüşler aldı. Pandemiden ötürü uzun zamandır bir etkinlik yapmayan ve bu etkinlik sayesinde memnuniyetlerini dile getiren veliler ve öğrenciler etkinliğin sonuna kadar coşkuyla eğlendiler.

KAHVALTI sonrasında Hediye çekilişi yapıldı. Kahve makinasından, yemek takımına, alışveriş kartından, nevresim takımına kadar velilerin ihtiyaçlarına yönelik kullanışlı hediyeler verildi. Düzenlenen balon gösterisinde öğrenciler keyifli vakit geçirdi, ardından çıkan palyaçolar ise öğrencilere yüz boyaması yaptı.

PAMUK şeker dağıtılırken biryandan da konserler başladı. Canay SELİM’le başlayan konser, Barış SEVGEN, İçyüz (Şafak DEMİR)’le devam etti. Son olarak TOPRAK Kardeşler adıyla bilinen Erdal-Burak TOPRAK sahneye çıktı.  Sesleri ve enerjileriyle tüm katılımcıların beğenisini toplayan sanatçılar, gönüllü olarak katıldıkları bu etkinlikte yer aldıkları için mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ege5 ailesi bu özel günde kıymetli sanatçıların göstermiş oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

EGE 5 ailesi, bu etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan başta sayın Kaymakam Ercan Öter olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve Parti Üyeleri, Ak Parti Torbalı Meclis Üyesi Özgür Erman Çağlar, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akbıyık, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Veli KAÇAR ve Parti Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, Elsanur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Çetin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ökmen, Ergenekon Kır Düğün ve Kahvaltı Salonu ve Torbalı Belediyesine teşekkürlerini sundu.

HER zaman özel çocukların yanında oldukları ve yaptıkları bütün çalışmaları yakından takip ettikleri için kendilerine minnettar olduklarını belirtti. Kurum Müdürü Ferman ARDİNÇ, başta kurucular Mahmut Bahçıvan ve Mehmet Ardinç’e, öğretmenlik mesleğini sevgi ve sabırla icra eden çocukların hayatlarına dokunan bütün EGE 5 öğretmenlerine ve personeline bu kapsamlı etkinliğin her aşamasında yer aldıkları, öğrencileri için her türlü maddi-manevi desteği sundukları için teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.